Welkom

Welkom

(Scroll even naar beneden voor een berichtje over Corona)

Welkom op de nieuwe website van Option Support. Kijk alvast rond, maar kom regelmatig terug, want deze site is in opbouw en ik heb prachtige plannen voor uitbreiding. (Mocht je foutjes of onduidelijkheden vinden op de website, of tips hebben voor veranderingen, dan hoor ik het graag!)

Mail gerust als je vragen hebt, of wensen, of opmerkingen. Over de website*, of over de Option-methode, of over geestelijke verzorging/begeleiding. 

*Heel graag zelfs, want WordPress is voor mij nog wel een heel avontuur!

O ja, en je bent uitgenodigd voor de nieuwste cursus of Option-dag – kijk hiernaast!

Klein berichtje over Corona. Of Covid. Ik vind het nog moeilijk om al die prachtige cursussen van de site te halen. En een nieuwe datum bedenken, lijkt me ook prematuur. Desondanks staat alles op losse schroeven. Zoveel mogelijk schroefjes blijven overeind. Dus geef rustig aan als je belangstelling hebt voor een bepaalde cursus of voor iets anders, dan geef ik het je door zodra er een plan voor is! 

Ik droom af en toe over online cursusgeven, dus misschien komt dat ervan. Heeft iemand zin om mee te denken (of te dromen)? Daarnaast bouwen we momenteel aan een groter leslokaal, waar ik coronaveilig les kan geven. Goed hè!

Privébegeleiding, les en individueel op afstand Optiondialogen blijft mogelijk. Tot eind april per whatsapp (tekst) of sms of mail. Na 1 mei kunnen we ook (video)bellen op afspraak.

Ik wens… dat deze tijd van stilte en rust, van bezinning, van stilgezet worden bij essenties, zal doorwerken tot iets heel goeds voor de wereld, voor onze maatschappij, voor ieder van ons zelf. Veel sterkte, maar ook veel vreugde en dankbaarheid, veel vieren en genieten, veel creativiteit en plezier gewenst in deze bijzondere wereldtijd.

Tot binnenkort!

Karen Gerritsen

vogel